Gespecialiseerd in 24u Distributie -
Express-transport en Airportservice

Airport service

 

Wenst u een beroep te doen op de Airport Service en Zaken vervoer (personenvervoer naar de luchthavens) van Yoyo Trans ? Vul dan hieronder zo uitgebreid mogelijk uw gegevens in. Na het ontvangen van uw aanvraag sturen wij u een bevestiging door. Pas na ons bericht is uw boeking ingepland. Heeft u nog vragen of wenst u nog bijkomende informatie te verkrijgen? Dan kan u ons steeds via de contactpagina contacteren. Wij voorzien u van een spoedig antwoord.

Luchthavenvervoer voor iedereen zonder zorgen.

Yoyo Trans vervoert u veilig en op tijd naar luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Luchthavenvervoer dat u zonder zorgen laat beginnen aan uw reis.

Geen stress, geen parkeerproblemen

U weet dat de trip naar de luchthaven weleens een stresserende onderneming kan zijn. Waar laat u uw auto achter? Vaak lopen de parkeerkosten op een luchthaven bijzonder hoog op.

Vaak kan u deze kosten vermijden door te kiezen voor een airportservice zoals die van Yoyo Trans. Wij zorgen dat u tijdig aankomt. Uw vakantie begint meteen zoals het moét beginnen: op een zorgeloze veilige manier.

Ook voor zakenmensen

Ook zakenmannen die naar de luchthaven moeten trekken, zijn bij ons aan het juiste adres. Wij brengen u veilig en snel op uw bestemming.

 

AIRPORT BOEKING

Flexibel

Internationaal sneltransport 24/7

 

Contacteer ons !
+32 468 13 68 99